Przepraszamy ale do oglądania tej strony wymagane jest włączenie JavaScript.

Paweł Mieszała mistrz cukiernictwa - audycja radia MPL

Miał zostać mechanikiem samochodowym, a został wybitnym cukiernikiem, który odnosi sukcesy na arenie międzynarodowej. Jego cukiernia znana jest nie tylko w Luboniu, ale także poza jego granicami. Odwiedzają ją znani światowi kulinarni mistrzowie jak Kurt Scheller, Robert Sowa czy też krytyk kulinarny Robert Makłowicz. Chef Paweł Mieszała, bo o nim właśnie mowa w ostatnim czasie zdobył brązowy Medal Mistrzostw Świata w Luksemburgu. Nie każdy wie, że został również Wicemistrzem Świata na Międzynarodowym Festiwalu Rzeźby Lodowej w Poznaniu. Zapraszamy do posłuchania rozmowy z Pawłem Mieszałą, cukiernikiem z ponad 25-letnim doświadczeniem, Mistrzem Polski i Świata w cukiernictwie oraz właścicielem cukierni Pawlova. Audycję poprowadzili Izabella Chodorowska i Tomasz Kaczmarek.

Radio MPL

fot.: 

Radio MPL

Odpowiedzi

Wow

Ciekawa audycja. Panie Pawle wow! Nie wiedziałem, że mamy taki talent w Luboniu i takich gości. Super, gratulacje! Pani Izo bardzo sympatyczny, radiowy głos.

Telefon interwencyjny
i kontakt z redakcją
 
501 295 785

redakcjaate-lubon [dot] pl

Ogłoszenia drobne

  • Dam pracę
    Hydraulik-poszukiwany
  • Dam pracę
    Murarz, cieśla szalunkowy, kafelkarze
  • Inne
    Zagubiono
  • Dam pracę
    Kwalifikowany pracownik ochrony - Komorniki
  • Dam pracę
    Cieśla szalunkowy
  • Szukam pracy
    Pilnowanie choinek.
  • Dam pracę
    Zbrojarz, murarz – budowy na Dolnym Śląsku
  • Inne
    ZGUBIONO PEKE