Przepraszamy ale do oglądania tej strony wymagane jest włączenie JavaScript.

Brązowy Medal Mistrzostw Świata Sous Chefa Cukierni Pawlova

Zespół Cukierni Pawlova w składzie: Chef Paweł Mieszała oraz Sous Chef Mariusz Górecki wczoraj wyjechali na Mistrzostwa Świata w Luksemburgu. Przygotowania do tego prestiżowego konkursu trwały długie tygodnie. Eksponat Mariusza Góreckiego zatytułowany "Exotic" przedstawiał naturę. Dzieło wykonane z cukru, bez żadnych wzmocnień- cukier wydmuchiwany jak szkło, wylewany oraz przeciągany w celu uzyskania perłowej poświaty. Bardzo mało osób na świecie pracuje na tym materiale, ponieważ jest on bardziej kruchy niż szkło. Praca Mariusza została bardzo wysoko oceniona i doceniona przez międzynarodowe jury i zdobył on brązowy Medal Mistrzostw Świata. Dzisiaj startuje Chef Paweł Mieszała. Relacja na naszym fanpagu: Cukiernia Pawlova.

Adrian

Telefon interwencyjny
i kontakt z redakcją
 
501 295 785

redakcjaate-lubon [dot] pl

Ogłoszenia drobne

  • Dam pracę
    Hydraulik-poszukiwany
  • Dam pracę
    Murarz, cieśla szalunkowy, kafelkarze
  • Inne
    Zagubiono
  • Dam pracę
    Kwalifikowany pracownik ochrony - Komorniki
  • Dam pracę
    Cieśla szalunkowy
  • Szukam pracy
    Pilnowanie choinek.
  • Dam pracę
    Zbrojarz, murarz – budowy na Dolnym Śląsku
  • Inne
    ZGUBIONO PEKE