Przepraszamy ale do oglądania tej strony wymagane jest włączenie JavaScript.

Brązowy Medal Mistrzostw Świata Sous Chefa Cukierni Pawlova

Zespół Cukierni Pawlova w składzie: Chef Paweł Mieszała oraz Sous Chef Mariusz Górecki wczoraj wyjechali na Mistrzostwa Świata w Luksemburgu. Przygotowania do tego prestiżowego konkursu trwały długie tygodnie. Eksponat Mariusza Góreckiego zatytułowany "Exotic" przedstawiał naturę. Dzieło wykonane z cukru, bez żadnych wzmocnień- cukier wydmuchiwany jak szkło, wylewany oraz przeciągany w celu uzyskania perłowej poświaty. Bardzo mało osób na świecie pracuje na tym materiale, ponieważ jest on bardziej kruchy niż szkło. Praca Mariusza została bardzo wysoko oceniona i doceniona przez międzynarodowe jury i zdobył on brązowy Medal Mistrzostw Świata. Dzisiaj startuje Chef Paweł Mieszała. Relacja na naszym fanpagu: Cukiernia Pawlova.

Adrian

Telefon interwencyjny
i kontakt z redakcją
 
501 295 785

redakcjaate-lubon [dot] pl

Ogłoszenia drobne

  • Dam pracę
    Praca w Komornikach
  • Dam pracę
    Sklep Intermarche zatrudni
  • Dam pracę
    Zatrudnimy Panie do lekkich prac na produkcji
  • Sprzedam
    Sprzedam pozostałość po ogrodzeniu działki
  • Dam pracę
    Potrzebne kobiety do pracy
  • Dam pracę
    Malarz ~szpachlarz
  • Dam pracę
    Pracownik ochrony - Komorniki
  • Wynajem - szukam
    Poszukuję lokalu biurowego do wynajęcia